MISS NUFFNANG

Thursday, April 19, 2012

Tanda Ingatan Ex-student (Part 2)

Dua minggu yang lepas, rumah kami dikunjungi oleh seorang ex-student hubby, Mohd Az. Dia yg sedang belajar di Melbourne, Australia kebetulan balik bercuti sekejap. Dan kebetulan pula, rumah keluarga Az dalam kawasan perumahan yg sama dgn kami.


Terima kasih dari kami kerana Az datang menziarah dan membawa bersama cenderamata dari Melbourne. Terima kasih daun keladi...

Beg...  comel beg ni, boleh letak barang mainan dan alat tulis CK bila gi travel

Piring hiasan + kaki...    Kami memang buat koleksi piring hiasan ni.
Benda wajib beli kalau melancong ke luar negara..

FM.... satu lagi koleksi wajib beli bila melancong..

Terima kasih ye Az. Kami doakan Az akan berjaya menamatkan pengajian dgn jayanya. Kalau nak tinggal dan berkerja kat Melbourne tu, inform kami ye...supaya kami boleh melancong ke sana pulak nanti..

9 comments:

  1. ayat terakhir tu yg best tu...akak pun nak ikut :))

    seronok kalau dapat ole2 kan..ta
    nda ingatan

    ReplyDelete
  2. murah rezeki kak ita...mcm2 dpt hah....best2...bukan senang kan kak nak dpt buah tangan dari oversea.....

    betul ckp akak, FM skrang ni bende wajib ....kawan2 pun hepi bile kite bagi FM....

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dpt ole2 dari jauh pulak tu. Mesti suka

    ReplyDelete
  4. sapa tak suka dapat hadiahkann..
    banyak pulak tuu..suka yg atas sekali tuu..

    ReplyDelete
  5. Kasihredha..

    Betul kak kasih, tanda ingatan tu.


    Lieyalatif..

    Akak kalau dapat FM tu dah sengih sampai ke telinga dah.


    Nieda..

    Suka suka suka.


    Ainnoraini..

    Memang suka. Beg tu CK dah cop kot sebab dia dah letak pencil warna dia dlm beg tu hehehe..

    ReplyDelete
  6. student mrsm ye.......untung ngajar budak2 pandai ni. cuti sekolah nanti k.ani tunjuk gmbr hubby ita kat huda ye...kot2 hubby ita tu cikgu huda masa kt mrsm kkb....huda kt kkb sampai form 3. form 4 n 5 kt taiping. bagus student tu masih ingat kt cikgu2.....

    ReplyDelete
  7. Ibuhani..

    Boleh kak ani. Mana tau, huda kenal husband saya. Berpanjangan lah silaturrahim kita kak

    ReplyDelete
  8. Ibuhani..

    Boleh kak ani. Mana tau, huda kenal husband saya. Berpanjangan lah silaturrahim kita kak

    ReplyDelete
  9. boleh la pergi ke aus. best!!!
    (terkenang dulu kteorg ada gie Gold coast) lagi kalau orang dah ada anak ni memang best ajak ke sana. banyak theme park & tempat menarik

    ReplyDelete