MISS NUFFNANG

Tuesday, January 1, 2013

Selamat Tahun Baru 2013

Selamat datang tahun baru masihi, 2013. 
Alhamdulillah...menoleh kembali tahun 2012, banyak jugak tempat kami pergi tapi ikut kemampuan poket lah ! Orang kata, selera tajam tapi bajet ciput ajer...hehehe. Tak peduli....., asal dapat melancong melihat tempat orang.


 Januari 2012- Ke Hong Kong bersama hubby
 Januari 2012- Ke Shenzen, China bersama hubby

 Mei 2012 - Ke Seoul, Korea Selatan bersama hubby
 Mei 2012- Ke Ho Chi Minh City bersama hubby
 Mei 2012 - Ke Bali, Indonesia bersama hubby dan CK

November 2012- Ke Medan, Indonesia bersama hubby dan CK


Serius cakap memang tak best jalan kalau tak bawak anak. So, kami memang telah berikrar, selepas balik dari Bali tu, tak akan tinggalkan CK lagi setiap kali melancong...biarlah susah senang kami tanggung, cewahhhh !!! 

Walaupun ada masanya CK buat perangai sebab keletihan,
tapi bila tengok dia enjoy berjalan, tu yang tak sampai  hati tinggalkan dia lagi...huhuhu...


So untuk tahun 2013 ni, so far kami baru ada tiket ke Osaka dan Kuching aje. Yang lain lain, Insya Allah, ada rezeki sampailah kami ke sana.



18 comments:

  1. selamattahun baru ..memang tak bestt bila tak bawa anak , so far mana2 wa pagi angkut semua budak kecik tu sama. Wpun letih, tapi memang lena tidur peluk anak2 kat tempat orang.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat tahun baru ! Memang betul Wa..

      Delete
  2. Replies
    1. Semua tiket tu promosi tambang murah AA liza...

      Delete
  3. wee...sonoknya, next ke osaka pulak. jelesnyer!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orga dah sampai Osaka tentu dah boleh bayangkan tempat yang kami nak pergi nanti. Entry orga banyak membantu saya buat iti. ke osaka.

      Delete
  4. Replies
    1. Thanks rine...tu hasil rembatan tix promosi AAlah !!

      Delete
  5. Replies
    1. Hubby akak yang rajin menjenguh AA utk tiket promosi tu..

      Delete
  6. Slmt Thn baru....wahhhhh....osaka hait!!!

    ReplyDelete
  7. Selamat tahun baru, sisR ...hait !!

    ReplyDelete
  8. Happy New Year!

    Have fun travelling with the lil one this year. :D

    ReplyDelete
  9. Happy new year!
    yap betul..x seronok berjalan kalo x bwk anak kan :)

    ReplyDelete
  10. selamat tahun baru Ita....

    Wahhh...bestnya dapat jalan2...

    ReplyDelete
  11. Salam kak.. Sy nak tny hihi.. Kalau g hong kong ada prob x bawa susu baby.. Sy nak g hong kong tp risau lak sbb ada ckp susu formula kan powder.. Nnt x lepas pulak.. Sapa2 yg berpengalaman harap boleh sharing2 info hihi..

    ReplyDelete