MISS NUFFNANG

Thursday, January 10, 2013

Hadiah ..

Terima kasih kat rakan blogger, MulutPayau yang sudi menghadiahkan 6 ketul FM dari Bandung...Suka sangatttt...Walaupun sendiri pernah pergi Bandung, tapi tetap rasa seronok dan gumbira bila dapat hadiah FM bandung nih ! Iyelahhh teman yang hanya mesra di alam maya pun sudi memberi hadiah. FM ni merupakan hadiah sebab berjaya teka MP pergi bercuti ke mana hari tu...







Satu lagi hadiah pulak dapat dari adik lelaki I (the one and only)...Syukrey, yang dapat hadiah cabutan bertuah masa family day tempat kerja dia. Dan dia telah pass kat I hadiah tu. Hadiahnya ialah 2 tiket 2-days pass ke Puteri Harbour Family Theme Park, alaaa... Hello Kitty Town dan Little Big Club di JB sana. Yahuuuu...ahkak melompat suka sebab memang bercita cita nak bawak CK ke sana.

Ni sampul nya...


Ni tiketnya yang bernilai rm85 setiap satu...
Terima kasih kepada MulutPayau dan adikku Syukrey... 



8 comments:

  1. kak ita!!! adiah pass free masuk hello kitty tu paling besttttt!!! bile nak pergi tu kak...jgn pi waktu weekend or cuti sekolah tau..sesak nanti...

    ReplyDelete
  2. dapat hadiah memang best.. walaupun kecil asalkan namanya hadiah tetap besar ertinya..

    ReplyDelete
  3. Hehehe...akak pun tersangatlah sukeee lieya. Akak cadang nak pergi cuti panjang thaipussam tu nanti, sure ramai orang kat hello kitty tu...

    ReplyDelete
  4. 6 ketui ? punya banyak . Ini durian runtuh namanya.

    ReplyDelete
  5. Memang best kalo org bg...mcm dihargai..hmm.. :)

    ReplyDelete
  6. walaupun sendiri pernah beli, tapi kalau orang lain yang adiahkan, lagi seronok kan..pastu boleh pergi jejalan pulak tu, bertambah-tambah lah seronok :)

    ReplyDelete
  7. Sama2 ita...sebagai tanda persahabatan alam maya..walau tak pernah jumpa, tapi terasa dekat dihati..

    ReplyDelete
  8. Sapa yg tak suka hadiahkan...tak kiralah murah ke mahalkan...bukan budak2 je yg suka....

    ReplyDelete