MISS NUFFNANG

Friday, May 17, 2013

Cuti-cuti Kuching & Phuket Dan Selamat Hari Guru

Salam 

Pejam celik pejam celik, dah nak habis dah cuti. Isnin depan mula kerja dengan semangat baru dan menerima kedatangan pelajar pelajar baru, haishhhhh...  

Semangat ! Semangat ! Semangat !


Bila lah nak buat entry ke Kuching dan Phuket nih !!! Hubby dah gelakkan I sebab bila dah mula kerja agak sukar cari masa free...


Pemandangan Damai Beach Resort, Kuching dari bilik kami. , terletak di kaki gunung Santubong dan berdepan dgn laut china selatan. 


Pemandangan di Phi Phi island, semasa bercuti di Phuket, Thailand

Tak lupa juga nak ucapkan selamat hari guru kepada rakan rakan guru semua. Sesungguhnya sangat besar jasa guru kepada kita..





21 comments:

  1. Alah..Kak Ita..cenonet je entry ni tak puas baca tau..bila nk buat entry penuh ni heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. OK ok JM... tengah bertungkus lumus menaip citer kuching dulu nih hehehe...

      Delete
  2. Kakak kalau baca N3 teman blogger ada journey mesti nak lihat pemandangannya dan FM yg dibeli. Kena sambung lagi ni...

    Take you times..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya masukkan gambar gambar tu ye kakzakie...

      Delete
  3. Replies
    1. Ermmmm...tengah memerah otak mengingat balik kejadian di kuching ye Cik Viva..

      Delete
  4. centiknyer...Pemandangan di Phi Phi island

    ReplyDelete
    Replies
    1. phi phi island tu bleh pergi dari phuket atau dari krabi, lizz

      Delete
  5. Replies
    1. Baru 2 hari balik dari phuket, nieda so kena utamakan kerja mendobi baju yg bnyk tuuu. 2 gambar tu saja je letak dulu..hehehe..

      Delete
  6. tenkiu ye sbb sudi support..
    meh semak link uols dan nantikan keputusannya pada bila2 masa sahaja

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/05/senarai-link-perserta-yang-join-qr-mini.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeee...akak support rakan blogger. Chaiyokkk QR

      Delete
  7. Replies
    1. Citernya sedang diusahakan nih...hehehe..

      Delete
  8. ok..cepat ye.. nk baca ;)

    teringin nak ke kuching sebenornya..
    nk ziarah member kat kuching :)

    sambil menyelam minum air..

    ReplyDelete
  9. Seluruh malaysia akak dah sampai kecuali sarawak..teringin gak..best ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya suka kat Bako national park tu....

      Delete
  10. wah akak..2 tempat sekali cover time cuti yer...

    ReplyDelete
  11. Slmt hr guru ita......sorry lmbt wish. K.ani pn tgh peak time ni utk June intake. Wah! Cuti sokmo dia ye.....

    ReplyDelete