MISS NUFFNANG

Thursday, April 18, 2013

Photobook Pixajoy

Ni gara gara ternampak photobook john/ henry kat blog dia. Maka I pun cuba lah jugak selepas ternampak diskaun dari Pixajoy photobook di livingsosial.com dan jugak groupon. Harga yg dipromosikan memang lebih murah dari harga di pasaran atau kedai kedai gambar. 


Macam yg I cuba untuk kali pertama ni berharga rm55 daripada harga asal rm125. Terus jer beli voucher. Dah hantar pun ke Pixajoy utk printing. Hasilnya akan dapat pada 25.4.2013. Tak sabar nak tunggu...


Kalau rajin jengok kat pixajoy.com.my memang boleh jumpalah promosinya. Kalau tak pun, klik jer kat link di bawah ni. Kalau tak salah ada promosi rm50 untuk photobook gambar holiday. 

http://www.pixajoy.com.my/affiliate-url?c=HDTRAVEL-PROMO-042013&b=PIXAJOY&i=27796&sign=9521c7e8588c43901aaabd55d52585b3&f=wl

Photobook dari Pixajoy

Photobook dari Pixajoy

Ada jugak promosi rm10 dan rm15 untuk 20 pages.
Memang senang nak buat photobook ni, hanya download tutorial dia, masukkan file gambar yg kita nak. Edit ikut suka kita pastu boleh hantar utk printing. Arahan yg diberikan memang senang nak ikut. Selepas hantar, kalau ada masalah printing, diaorg akan email kita dan suruh betulkan. Pastu hantar semula utk printing. Mudah jer..

Tak sabar nak tunggu hasilnya ..




13 comments:

  1. Oh... macam tu gambar-gambar yg cuti lepas-lepas bolehlah masuk mesti cantik kan Rozi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya rasa pun gambar gambar mesti lagi cantik dlm bentuk photobook ni kakzakie..

      Delete
  2. wahhh cantik la kak kalo gitu nanti...dpt hasil nanti akak tunjuk yeak...lieya bab2 ni mmg slow sikit heheeheheh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaaa...bila dah dapat nanti akak tunjukkan ye lieya...

      Delete
  3. Haaa sy pun ada purchase photobook kat groupon november lps RM52 tapi sampai sekarang tak siap-siap lagi sebab tak kesempatan masa. Nasib baik valid sampai julai ni hehe.

    Kawen aritu pun kami tak amik pakej storybook sebab nya sendiri buleh buat.. lagi jimat :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama lah kita dekdaa, ahaha...beli nyer dah lama, tapi tak buat-buat lagi akak. tak dan..taktau lah apa yang bizi sangat, hm~...

      Delete
    2. dekdaa

      Memang betul, pakej kawen punya storybook tu agak mahal. Bijak tindakan korang buat sendiri..


      Orga

      Akak beli sampai 2 voucher...tamak lah kunun. Tapi baru pakai 1 jer sebab nak tengok hasilnya dulu...

      Delete
  4. Wooo..menarik pakej ni kak Ita, murah pulak tu..memang sesuai buat photobook bagi yang kaki jalan ni..boleh simpan buat kenangan.

    Terima kasih Kak Ita, kongsi info ni..nanti leh JM explore website nih :-)..Kredit juga kepada Kaki Berangan tueee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buleh try JM....Gambar travel JM tentulah lebih banyak ..

      Delete
  5. saya pun teringin jugak nak buat photobook ni....
    Kalau dah siap nanti Ita tnjuk ya...tentu cantik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok MP... nanti bila dah siap hasilnya saya tunjukkan ...

      Delete
  6. kak ita,

    sorry...xsempat blogwalking...bz bee...

    ReplyDelete