MISS NUFFNANG

Tuesday, July 31, 2012

Hadiah Dari Kawan Blogger

Terima kasih pada rakan blogger ainnoraini sebab bagi hadiah yang comel nih. Saya suka...saya suka..hehehe

Ni hadiahnya....susah susah jer kak ain poskan pakai pos laju


Bila letak air panas dalam mug tu... ceng ceng.... terus keluar lampu kete preve..

Tulisan ni pun akan keluar dari mug tu..
Terima kasih kak ain...



12 comments:

  1. Bila minum mesti ingat pada si pemberi Rozi..

    Tahniah dari kakak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang betul kakzakie...sentiasa ingat pada org yg memberi tu...

      Delete
  2. canggih mug ni , boleh kluaq lampu segala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang canggih nieda...anak saya memang tunggu jer bila tuang air panas dalam mug, dia tunggu lampu kete keluar..hehehe..

      Delete
  3. wahhhh sgt canggih tu kak....kalo lieya pun lieya suke nie.....

    ReplyDelete
  4. wahhh...bestnya....dapat keluar lampu pulak tu....

    ReplyDelete
  5. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  6. My developer is trying to persuade me to move to .

    net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses.
    But he's tryiong none the less. I've been using WordPress on
    various websites for about a year and am nervous about switching to
    another platform. I have heard excellent things about blogengine.
    net. Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?

    Any help would be really appreciated!

    My blog post - fast payday loan

    ReplyDelete