MISS NUFFNANG

Monday, October 24, 2011

Uda Dan Dara

Apakah ??


Apahal macam klasik dan jiwang nih ! Dah lama tak dengar ungkapan klasik nih ! Terasa cam zaman dolu dolu kannn ?






Sebenarnya..ini novel terbaru Aisha Sofea. Hubby dah belikan untuk I masa minggu kedua raya tuu, tapi I tak sempat langsung nak membelek beleknya. Minggu lepas, baru ada kesempatan nak membaca sinopsis kat kulit belakang novel tu. I , kalau dah baca sinopsis tu dah rasa seronok, apa lagi...., I akan terus duduk melekat kat sofa. Tu la jugak sebabnya dah hampir 1 minggu I tak jenguk blog nii....





 <><>
<>
<><>
Niii ..... sinopsis novel nih






Ni muka depan novel...
 
Kebetulan, hubby outstation sepanjang minggu lepas, so, ni la peluang I berteleku mengadap novel ni setiap malam selepas CK tidurrr.




Cerita dalam novel ni sangat mengasyikkan. Kisah cinta orang dewasa yang diolah dalam ayat ayat yang membuatkan pembaca terasa berada sama di dalamnya. Biasalah novel Aisya Sofea memang macam tu. Memang kita tahu, mesti happy ending punya kannn.. tapi jalan cerita tu yang menyebabkan novel ni jadi lebih menarik.I memang promote novel ni kat kenkawan sekerja yang memang kaki novel macam I.




Koleksi novel Aisya Sofea nih semua I ada. Yang paling best tetap novel Adam dan Hawa. Dan second best ialah novel terbaru ni...Uda dan Dara..

No comments:

Post a Comment