MISS NUFFNANG

Friday, July 25, 2014

Selamat Hari Raya Semua..

Selamat Hari Raya...maaf zahir batin kepada semua kawan kawan di alam maya ni...semoga silaturrahim berpanjangan walaupun kita tidak pernah bersua muka. Insyaallah...ada rezeki berjumpa juga...

Semoga selamat di perjalanan pulang ke kampung halaman dan berziarah ke rumah sedara mara..

Terima kasih kat Jari Manis yang sudi menghantar kad raya...hehehe...dapat gak kad raya tahun ni. Tapi tak sempatlah nak membalasnya...Sayang JM ketat ketat...Blog JM ni banyak cerita pasal travel...best !!


Kad raya dari Jari Manis


ahaksss...terbalik pulak gambar ni....



Tak dilupakan ...ada jugak duit raya utk CK.... Terima kasih auntie JM heheh...

Sekian... Selamat Hari Raya Aidilfitri...

11 comments:

  1. selamat hari raya untuk akak sekeluarga....

    ReplyDelete
  2. Lawanya kad raya.....Selamat hari raya dari Wa sekeluarga jugak ya..Maaf Zahir dan Batin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya WA maaf Zahir dan Batin...alaahh..nape WA tak email address....JM menuggu je tau..

      Delete
  3. Selamat Hari Raya kak Ita sekeluarga...alhamdulillah dah selamat sampai kad raya tu eh...sama-sama CK yg cute tuh

    Tak per nk balas kak ITA..JM bagi ikhlas :-)

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya akak! maaf zahir dan batin. hati2 pulang ke kampung tu..

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Raya maaf zahir buat cik Ta sekeluarga... Balik mana tahun ini....

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya, maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya akak sekeluarga, maaf zahir batin...untunglah dapat kad raya dari jm :)

    ReplyDelete
  8. Salam......
    Selamat hari raya..maaf zahir batin...

    Jalan ke mana je lepas ni..

    ReplyDelete
  9. It's very straightforward to find out any matter on net as compared to books,
    as I found this paragraph at this site.

    Look into my web-site :: Candy Crush Saga Hack

    ReplyDelete
  10. Tak terasa ramadhan akan segera tiba :)

    ReplyDelete